Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Surimis tamagoyaki

Surimis tamagoyaki
Surimis tamagoyaki
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tipp: a dashi helyett nyugodtan használjuk húsleves vagy kockaleves levét.
Nem csak surimivel, hanem bármilyen hallal vagy sajttal töltve is finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat üssük fel, és villával (vagy pálcikával) keverjük össze. Ne verjük fel!
  2. Az olajon és a surimin kívül minden hozzávalót keverjünk a tojáshoz.
  3. Vágjuk fel vékony csíkokra a surimit.
  4. Ecsettel olajozzuk be egy serpenyő alját, és forrósítsuk fel.
  5. A forró serpenyőbe öntsünk egy kevés tojást.
  6. Amikor félig átsült, az egyik szélére rakjunk 1-2 csík surimit, és falapát vagy pálcikák segítségével tekerjük fel, amilyen szorosan csak tudjuk. Hagyjuk a serpenyő szélén.
  7. Ismét olajozzuk be a serpenyő alját, és öntsünk bele egy kevés tojást.
  8. Amikor ez is átsült, az előzőleg feltekert omlettel együtt tekerjük fel.
  9. Ezt addig folytassuk, amíg elfogy az alapanyag (vagy amíg elég vastagnak nem érezzük az omlettet.)
  10. Csúsztassuk át egy tányérra, ha kicsit kihűlt, kb. kétujjnyi szeletekre vágjuk fel.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 911
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Vira

Mióta szakács: 2013.03.06.
23 recept

receptjellemzők

konyha: japán
mikor: mindig, reggeli
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

töltött tamagoyaki, töltött japán omlett, surimis japán omlett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

308
tojás 4 db
dashi 1 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
szójaszósz 2 ek
cukor 1 teáskanál
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
surimi 10 dkg