Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütemény aszalt szilvával és ananásszal

Sütemény aszalt szilvával és ananásszal
Sütemény aszalt szilvával és ananásszal
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Unokanővéremtől kaptam, és nagyon szeretem. Gyors és egyszerű. Nem volt itthon meggyem, amit nagyon sajnálok. Ezért megint azzal sütöttem, ami volt. Nagyon finom lett, de meggyel az igazi.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyümölcsöket apróra vágjuk.
  2. A tojásokat a cukorral, a citrom héjával habosra keverjük.
  3. Hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporral elkevert lisztet.
  4. Lazán összekeverjük, és tepsibe öntjük.
  5. Gyümölccsel megszórjuk a tetejét.
  6. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 26x30 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 654
elküldve: 1
receptkönyvben: 70
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

ladybird

Mióta szakács: 2011.02.13.
43 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

ananászos-aszalt szilvás öntött tészta, ananászos süti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

868
tojás 4 db
cukor 25 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
finomliszt 35 dkg
tejföl 350 g
sütőpor 1 csomag
ananász 10 dkg
aszalt szilva 10 dkg