Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütés nélküli csokoládés finomság

Sütés nélküli csokoládés finomság
Sütés nélküli csokoládés finomság
8 perc / előkészület: 5 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept itt Angliában, és tudtommal Amerikában is eléggé alap a háztartásokban, és nekem is nagy kedvencem lett. Finom, és nagyon gyorsan elkészül. Ha netán hígnak találnánk elkészítés után, csak adjunk hozzá egy picikével több zabpelyhet.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábosban keverjük össze a cukrot, tejet és a kakaóport. Tegyük fel forrni közepes lángon, mikor bugyog vegyük le a hőfokot, és folyamatosan kevergessük, és főzzük még jó 2-3 percet.
  2. Mikor kész vegyük le a tűzről, és keverjük bele a vajat, mogyoróvajat és a vaníliát. Jól keverjük össze, majd legvégül adjuk hozzá a zabpelyhet, és ezzel is keverjük össze nagyon jól.
  3. Ha kész, tegyünk ki sütőpapírt vagy valamit amire nem ragadnak le, amíg száradnak. Egy evőkanálnyi adagokat cseppentsünk a lapra, és hagyjuk száradni egy jó fél órára.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 270
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hunglish

Mióta szakács: 2012.08.22.
1 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: tojásmentes
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

csokis édesség, csokis zabpelyhes süti sütés nélkül, csokis süti sütés nélkül

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

280
cukor 400 g
tej 120 ml
vaj 30 g
vaníliaaroma 1 teáskanál
zabpehely 180 g
cukrozatlan kakaópor 32 g
mogyoróvaj 130 g