Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütőben sült pisztráng Glaser konyhájából

Sütőben sült pisztráng Glaser konyhájából
Sütőben sült pisztráng Glaser konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ízletes halétel.

hozzávalók / 2 adag

A pisztránghoz

A páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pácléhez a hozzávalókat elkeverjük.
  2. A pisztrángot megmossuk, mindkét oldalát 4-5-ször bevagdossuk.
  3. A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk, citromlével meglocsoljuk, majd a páclevel bekenjük. Kb. 1 órát hagyjuk pácolódni.
  4. Egy tepsit alufóliával kibélelünk, olajjal bekenjük, ráhelyezzük a pisztrángokat.
  5. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 45
össznézettség: 155 660
elküldve: 11
receptkönyvben: 275
elkészítve: 28/30
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

citromos pisztráng, pácolt pisztráng, szójáz-mézes pisztráng sütőben sütve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Beata968
Beata968 Fri, 2016-03-25 20:30

Kedves Glaser! Köszönöm a receptet. Általában olyan receptet választok, ahol van már hozzászólás, a biztos siker reményében, de a kisfiam ragaszkodott ehhez a recepthez és nem csalódtunk. Nagyon finom lett, nekem is, aki nem szeretem a "hal ízű halakat".

575
pisztráng 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert
napraforgó olaj 1 teáskanál
fokhagyma 5 gerezd
szójaszósz 2 ek
méz 0.5 teáskanál
szezámolaj 2 ek