Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütőtökös röszti

Sütőtökös röszti
Sütőtökös röszti
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ajánlom minden burgonya- és sütőtök-kedvelőnek. Frissen a serpenyőből egy fűszeres túrókrémmel a legfinomabb. Egy nagy röszti helyett süthetünk 3-4 kisebbet is.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát és a sütőtököt meghámozzuk, majd durvára reszeljük, enyhén kicsavarjuk. Hozzáadjuk a tojást, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük, jól összedolgozzuk.
  2. Az olajat egy 24 cm átmérőjű serpenyőben felforrósítjuk, a masszát beletesszük, lepénnyé simítjuk, és oldalanként kb. 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 931
elküldve: 0
receptkönyvben: 122
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

töklepény, sütőtökröszti

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

289
burgonya 2 közepes db
hokkaido tök 150 g
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek