Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütőzacskóban sült tárkonyos csirkeszárnyak

Sütőzacskóban sült tárkonyos csirkeszárnyak
Sütőzacskóban sült tárkonyos csirkeszárnyak
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan megvan és finom, én akkor készítek ilyesmit, ha nincs sok időm!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyról, ha maradt még rajta, akkor lepörzsöljük a "tollakat". Majd alapossan megmossuk.
  2. Az olajból, sóból, tárkonyból, metélőhagymából, petrezselyemből egy pácot készítünk, amelyben alaposan megforgatjuk a csirkeszárnyakat.
  3. Majd egy sütőzacskóba beletesszük, és a maradék pácot is hozzáöntjük. Bekötjük a zsacskó száját, és egy tepsibe tesszük, majd megszurkáljuk.
  4. Kb. 30 percig pároljuk, puhítjuk, majd szétvágjuk a zacskót, és kb. 15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 589
elküldve: 1
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

fűszeres csirkeszárnyak sütőzacskóban, tárkonyos csirke, zöldfűszeres csirkeszárny

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

386
csirkeszárny 10 db
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
snidling 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint