Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sváb májgombóc

Sváb májgombóc
Sváb májgombóc
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A receptet Vecsésről kaptam. A vasárnapi húsleves kiváló levesbetétje. Próbáljátok ki, megéri. :)

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk.
  2. A májat a zsemlékkel ledaráljuk.
  3. Hozzáadjuk a tojássárgákat, sót, borsot és az összevágott petrezselymet. Fél órát pihentetjük.
  4. A fehérjéket felverjük habnak, és óvatosan a masszához keverjük.
  5. Az olajat felmelegítjük, és kisebb evőkanál segítségével a masszát az olajba szaggatjuk. Fedő alatt ropogósra sütjük. Tányérba tesszük, és a forró húslevest rámerjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dezsu

Mióta szakács: 2016.11.27.
7 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

májgombóc levesbe

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

506
zsemle 3 db
csirkemáj 15 dkg
tojás 3 db
petrezselyem 1 csokor
zsemlemorzsa 6 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint