Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Svéd gombás-hagymás pite

Svéd gombás-hagymás pite
Svéd gombás-hagymás pite
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nem sietünk de valami finom és tartalmasat szeretnénk készíteni akár egy partira vagy szülinapra, de akár vasárnapi ebédnek is alkalamas.

hozzávalók / 6 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Dolgozzuk össze a tésztát, majd egy kivajazott formába tegyük bele.
  2. Aprítsuk fel a hagymát és a megmosott gombákat, és szórjuk bele, majd öntsük rá a tejet és a tojást.
  3. Borsozzuk, sózzuk, mjad tálaljuk melegen sütés után, miután a tülteléken a szósz kissé kocsonyás lesz.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 889
elküldve: 2
receptkönyvben: 337
elkészítve: 12/16
Facebookon megjelent: -

szakács

JéHeléna

Mióta szakács: 2010.11.03.
23 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: skandináv
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Svamp och Lök Paj, zöldséges pite

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

endivia
endivia Thu, 2011-07-07 10:54

ez nagyon jól hangzik, én mentem és valamikor biztos kipróbálom :) köszi!

263
finomliszt 150 g
margarin 100 g
1 csipet
víz 0.5 dl
sütőpor 0.5 csomag
vöröshagyma 2 közepes fej
csiperkegomba 150 g
tojás 1 db
tej 2.5 dl