Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Svéd gombasaláta Helga konyhájából

Svéd gombasaláta Helga konyhájából
Svéd gombasaláta Helga konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Citrom helyett fehérborral is ízesíthetjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon a szeletelt gombával puhára pároljuk.
  2. Paradicsompürével, citromlével, fűszerekkel ízesítjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 498
elküldve: 3
receptkönyvben: 95
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombasaláta, paradicsomos gombasaláta, fűszeres gombasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vcsuka
pussycat / vcsuka Wed, 2013-02-20 14:35

Szia Helga! Epp az elozo receptednel, gondoltam, hogy megkerdezem nincs-e valami finom svedgomba salata recepted, es ime, megjelent. Koszonom szepen! Udv. Veronika

64
csiperkegomba 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
konzerv paradicsom 10 dkg
citrom 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint