Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalámis saláta

Szalámis saláta
Szalámis saláta
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs sok zöldborsónk otthon, mehet bele csak 10 dkg. Piros paprika helyett erős paprikát adhatunk hozzá.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A diétás szalámit 2 cm-es csíkokra vágjuk.
  2. A cukorborsót és a felkockázott sárgarépát sós vízben odatesszük főzni. Mikor forr a víz, egy szitával leszűrjük a vizet róla, és hagyjuk kihűlni. Hideg folyó vizet is engedhetünk rá, így gyorsabban kihűl.
  3. A felszeletelt szalámira ráöntjük a tejfölt és a majonézt, és jól összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, belerakjuk a kockákra vágott paprikát és a kihűlt zöldséget. Betesszük a hűtőbe érni.
  4. Hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 057
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SKAndi

Mióta szakács: 2013.03.08.
17 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
konyha: szlovák
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

szalámisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

525
szalámi 70 dkg
tejföl 2 dl
majonéz 42 dkg
zöldborsó 15 dkg
sárgarépa 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paprika 1 db