Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnába tekert vajbab

Szalonnába tekert vajbab
Szalonnába tekert vajbab
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha akarunk, tekerhetünk bele sajtot is. Tálalhatjuk előételnek vagy vacsorának.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajbabot előfőzzük (blansírozzuk). Nem kell megsózni, mert a szalonna (bacon) elég sós.
  2. Leszűrjük, és hatosával a szalonnába (baconbe) tekerjük.
  3. Serpenyőben megforrósítjuk az olajat, a szalonnába tekert vajbabot közepes hőmérsékleten minden oldalról megsütjük.
  4. Kivsszük a serpenyőből, papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges zsír lecsegephessen. Frissen őrölt borssal megszórva, mártással tálaljuk.
  5. Kínálhatunk mellé ízlés szerint salátát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 603
elküldve: 1
receptkönyvben: 84
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

baconbe tekert vajbab, szalonnaköpenyben sült zöldbab, zöld vajbab baconköpenyben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

210
zöldbab 240 g
bacon 4 szelet
fekete bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek