Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás-hagymás csirkemell

Szalonnás-hagymás csirkemell
Szalonnás-hagymás csirkemell
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Villámgyors, finom ebéd.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket nagy vékony szeletekre vágjuk.
  2. Egy kis edényben összekeverjük a sót és a paprikát.
  3. Felkarikázzuk a vöröshagymát,. A szalonnát vékonyra felszeleteljük.
  4. A csirkemell-szeleteket megszórjuk mindkét oldalon a sókeverékkel.
  5. A tűzállótál aljába olajat öntünk, és a tál aljára szórunk egy kis hagymát. A hagymára ráhelyezzük a hússzeleteket. A húsra rátesszük a maradék hagymát és a szalonnát. A húsok legtetejére egy-egy szelet sajtot vágunk.
  6. Előmelegített sütőben 200°C-on fél óra alatt készre sütjük. (A tál tetejére ne tegyünk se fedőt, se alufóliát!)
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 742
elküldve: 1
receptkönyvben: 121
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iringó

Mióta szakács: 2019.01.13.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

514
csirkemell filé 700 g
vöröshagyma 2 közepes db
császárszalonna 100 g
sajt 200 g
fűszerpaprika 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 teáskanál