Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal

Szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal
Szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem kifejezetten kánikulára való étel, de mit tegyek, szeretem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megkapirgáljuk, kockára vágjuk, a vöröshagymát, fokhagymát aprítjuk, a paprikát karikára, a paradicsomot kockára vágjuk. A szalonnát és a kolbászokat szeleteljük.
  2. Kevés zsíron megpirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a hagymát, majd a paprikát és a paradicsomot, végül a krumplit. Rövid dinsztelés után fűszerezzük, és feleresztjük vízzel.
  3. Amikor már csaknem megfőtt, beletesszük a kolbászokat.
  4. Tálaláskor teszünk rá két kanál tejfölt és chilipaprikát.
  5. Tejfölös salátával fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 5 988
elküldve: 8
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal tejföllel, paprikás krumpli csípős kolbásszal, kolbászos-tejfölös paprikás krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

845
újkrumpli 1 kg
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
paradicsom 2 nagy db
hegyes erős paprika 2 közepes db
chili 2 db
libazsír 2 ek
füstölt szalonna 10 dkg
tv paprika 1 közepes db
csípős kolbász 15 dkg
lecsókolbász 20 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
csípős paprikakrém 2 teáskanál
tejföl 2 dl
salátalevél 1 közepes db
olívaolaj 1 ek
citrom 0.5 db