Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szardíniakrém Glaser konyhájából

Szardíniakrém Glaser konyhájából
Szardíniakrém Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom és egyszerű szendvicskrém.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat lecsepegtetjük. A halat és burgonyát egy villával apróra tördeljük. Hozzáadjuk az apróra vágott tojást és uborkát.
  2. Hozzákeverjük a tejfölt, túrót, mustárt és majonézt. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 733
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

szardíniás szendvicskrém, túrós-tejfölös halkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kitsune
Kitsune Fri, 2018-03-30 15:57

Egy fej lilahagymával dúsítottam. Nem ártott neki :) Köszönöm a receptet!

173
szardínia 200 g
főtt tojás 2 db
csemegeuborka 2 közepes db
burgonya 1 db
tejföl 3 ek
tehéntúró 125 g
mustár 2 tk
majonéz 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint