Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szardíniakrém Márti konyhájából

Szardíniakrém Márti konyhájából
Szardíniakrém Márti konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fantáziám szülötte, meglévő alapanyagokból.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Már elkészítés közben gondoltam arra, hogy milyen jó alapanyag lenne ez a krém töltött tojáshoz! Ez esetben a megfőzött tojások sárgáját is belekeverjük a krémbe.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szardíniáról leöntjük az olajat, és egy kisebb keverőtálban villával alaposan szétnyomkodjuk.
  2. Hozzáadjuk a puha vajat, és összedolgozzuk a hallal. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A salottát nagyon apró kockákra vágjuk, a kis fokhagymagerezdet elkaparjuk. Ezeket a citromlével, a tejföllel vagy krémsajttal és a sherryvel hozzátesszük a vajjal kikevert halhoz, és villával habosra kidolgozzuk az egészet.
  4. Pirítóssal, főtt tojással tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 848
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

sherrys halkrém, hagymás sherry-s szardíniakrém, hagymás szardíniakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

368
szardínia 250 g
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
salottahagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 2 ek
tejföl 1 ek
sherry 2 ek