Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szárnyas nyárs

Szárnyas nyárs
Szárnyas nyárs
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télen kicsit a nyári kertipartikat idézi.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát hajában félig megfőzzük.
  2. Az összes hozzávalót nagyjából egyforma darabokra vágjuk (a húst és a szalonnát 1 cm vastagra), felszurkáljuk a nyársra.
  3. A mézet, mustárt, paradicsomot, fűszereket, olajat összekeverjük, és megkenjük vele a nyársakat.
  4. Tepsire rakjuk, kb. 20-25 perc alatt készre sül. Ha maradt ki valami (burgonya, hagyma stb.), serpenyőben lepirítjuk.

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 290
elküldve: 4
receptkönyvben: 130
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Patyir

Mióta szakács: 2010.01.18.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés saslik, gombás-szalonnás csirkenyárs, mézes-mustáros csirkenyárs szalonnával és burgonyával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1031
csirkemell filé 40 dkg
kolozsvári szalonna 40 dkg
gomba 30 dkg
burgonya 80 dkg
vöröshagyma 2 db
tv paprika 3 db
méz 1 teáskanál
mustár 1 tk
sűrített paradicsom 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl