Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szarvacska kéksajttal és trappistával

Szarvacska kéksajttal és trappistával
Szarvacska kéksajttal és trappistával
17 perc / előkészület: 5 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. Közben egy serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk az aprított fokhagymát. Rámorzsoljuk a márványsajtot, locsolunk rá kevés főzővizet. Összekeverjük.
  3. Tálaláskor reszelünk rá trappista sajtot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 413
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos tészta, kétsajtos tészta, kéksajtos-trappista sajtos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

680
szarvacska tészta 26 dkg
kéksajt 5 dkg
trappista sajt 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl