Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szecsuani tökleves

Szecsuani tökleves
Szecsuani tökleves
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel hogy nagyon szeretem a kínai konyhát, és szeretek kisérletezni, ezáltal jött ez a recept.

Könnyű, nem kell hozzá sok minden, és szerintem teljesen diétás.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Készítsük elő a zöldségeket. A tököt pucoljuk meg, és vágjuk fel kockára. A zöldséget mossuk meg, és vágjuk keskeny csíkokra (én kínai kelt használtam).
  2. Felforraljuk a csirkealaplét, majd belekeverjük a tököt, és lassú tűzön főzzük 4-5 percig.
  3. Hozzáadjuk a szárított zöldséget, a borsot, és összekeverjük.
  4. Végül beletesszük a zöldsalátát. Ízlés szerint ízesítjük sóval (én nem tettem bele, mert az alaplé elég sós volt.)
  5. Lassú tűzön rövid ideig főzzük, majd tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 919
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

nnyuszi

Mióta szakács: 2011.10.18.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: kínai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

tökleves kínai kellel, zöldséges tökleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

74
szárnyas alaplé 1 l
sütőtök 45 dkg
szárított natúr zöldségkeverék 2 dkg
fehér bors 1 tk
kínai kel 12 dkg
0 ízlés szerint