Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szedres tejföl vaníliával

Szedres tejföl vaníliával
Szedres tejföl vaníliával
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anya barátnője készítette még augusztusban, én most kerítettem rá sort.

hozzávalók / 4 adag

  • 500 g szeder ((fagyasztott is lehet, sőt azzal talán még jobb))
  • 350 g tejföl
  • 1 db vanília (rúd)
  • 1 teáskanál porcukor (vagy méz, vagy édesítő)
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szedret robotgéppel pépesítjük (pár szemet tegyünk félre díszítésnek), majd a többi hozzávalóval együtt kikeverjük.
  2. Ha fagyasztott a szedrünk, majdnem fagyi állagot kapunk, ha friss a szeder, tálalás előtt jól hűtsük be.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 159
elküldve: 1
receptkönyvben: 141
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Juci (strawberry)

Mióta szakács: 2010.03.31.
162 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szedres-tejfölös desszert, tejföldesszert szederrel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

olka75
olka75 Sat, 2013-06-15 20:35

Nem zavaró,hogy a szedernek elég sok magja van?Vagy át is paszírozod?Egyébként imádom a szedret! :)

223
szeder 500 g
tejföl 350 g
vanília 1 db
porcukor 1 teáskanál