Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szegfűszeges diós hús

Szegfűszeges diós hús
Szegfűszeges diós hús
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom. Az egyik kedvencem, a karácsonyi menüből sosem maradhat ki.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt vastagabb szeletekre vágjuk, és mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
  2. Az átsütött karaj szeleteket tepsibe tesszük, ráöntjük a mártást (a hozzávalókat összekeverjük).
  3. Sütőbe tesszük. 180°C-on 15-20 percig sütjük, párolt rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 590
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Bubi2102

Mióta szakács: 2012.12.26.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes karaj, dióban sült sertéskaraj, csőben süt hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

639
sertés rövidkaraj 1 kg
főzőtejszín 2 dl
ketchup 100 ml
mustár 1 kk
bors 0 ízlés szerint
szegfűszeg 4 db
1 csipet
petrezselyem 0 ízlés szerint
dió 40 g
fokhagyma 3 gerezd
napraforgó olaj 2 ek