Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Székely csalamádé

Székely csalamádé
Székely csalamádé
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Savanyú káposztát minden formában nagyon szeretem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztított hagymát felszeleteljük, megsózzuk, 10-15 percig állni hagyjuk, majd lecsepegtetjük.
  2. Káposztát megmossuk. Sárgarépát, uborkát vékony karikára szeleteljük. Paprikát cikkekre vágjuk, kaprot finomra aprítjuk.
  3. Hideg vízben feloldjuk a cukrot, és elkeverjük az ecettel, olajjal és a vágott kaporral.
  4. Nagyobb tálban összekeverjük a hozzávalókat, és ráöntjük a levét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 7 769
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

káposztás savanyúság, vegyes vágott

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

153
savanyú káposzta 50 dkg
sárgarépa 2 közepes db
csemegeuborka 7 közepes db
paprika 2 közepes db
vöröshagyma 3 közepes db
kapor 1 csokor
cukor 1 ek
napraforgó olaj 2 ek
ecet 3 ek
víz 5 dl