Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Székelykáposzta nikuszbaby konyhájából

Székelykáposzta nikuszbaby konyhájából
Székelykáposzta nikuszbaby konyhájából
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó sok tejföllel és friss kenyérrel isteni!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A savanyú káposztát, ha szükséges (nagyon savanyú) kimoshatjuk. Előkészítjük a többi hozzávalót is: a húst és a hagymát is megmossuk, és felkockázzuk.
  2. A zsiradékon megdinszteljük a hagymát, majd tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.
  3. A húst beletesszük a hagymához, és fehéredésig pirítjuk, ízesítjük ízlés szerint, majd hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. (Ha a víz elfőne, engedjük fel egy kis vízzel.)
  4. Majd ha a hús félig már megpuhult, ekkor hozzáadjuk a savanyú káposztát és a babérlevelet. Ha szükséges, még ízesítjük.
  5. Addig főzzük, míg minden meg nem puhul.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 755
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás húsos egytálétel, pörkölt savanyú káposztával, savanyú káposztás sertéshúsos egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

375
savanyú káposzta 1 kg
sertéscomb 1 kg
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 2 db
paprika 1 db
paradicsom 1 db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
babérlevél 4 db
bors 0 ízlés szerint
víz 4 dl