Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szélesmetélt zöldborsóval és szalonnával

Szélesmetélt zöldborsóval és szalonnával
Szélesmetélt zöldborsóval és szalonnával
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, tápláló tésztaétel rohanós mindennapokra a Bonduelle-től.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós, olajos vízben főzzük meg.
  2. Egy serpenyőben a szalonnát pirítsuk meg, pár perc múlva adjuk hozzá a hagymákat, és a borsót is. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a borsó puha nem lesz.
  3. Az elkészült tésztát hozzáforgatjuk, és parmezánnal a tetején forrón tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 810
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldborsós tészta, szalonnás tagliatelle borsóval

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Babajevszkij
Babajevszkij Fri, 2014-11-21 15:20

Sajnos nekem nem jött be. Nagyon hiányzik hozzá valamilyen szósz, mert így darabokra esik a villán és ehetem az üres tésztát, mellé egy kis borsóval. Mindezt úgy, hogy a receptben megadottaknál több borsóból és kevesebb tésztából főztem.

974
tagliatelle 50 dkg
füstölt szalonna 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
zöldborsó 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 5 dkg