Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szent Jakab kagyló barna vajas mártással

Szent Jakab kagyló barna vajas mártással
Szent Jakab kagyló barna vajas mártással
13 perc / előkészület: 3 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elegáns pillanatokra, villámgyorsan!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Száraz fehér bor, vagy pezsgő!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot finomra vágjuk. A bazsalikomot felcsíkozzuk, a fokhagymát megroppantjuk és felvágjuk.
  2. A vajat megolvasztjuk, kis lángon folyamatosan kevergetjük, míg egy kis színt nem kap. Hozzáadjuk a fokhagymát, és ugyanúgy kevergetve 1-2 percig sütjük. mehet hozzá a bazsalikom, újabb egy percre.
  3. A Jakab kagylókat száraz, forró serpenyőben oldalankét 2-3 percig pirítjuk.
  4. Tálaláskor a kagylóra halmozzuk a fokhagymás-bazsalikomos barna vajat.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 663
elküldve: 1
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Szent Jakab kagyló fokhagymás barna vajjal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

422
fenyőmag 3 ek
bazsalikom 1 marék
fokhagyma 2 gerezd
vaj 8 dkg
kagyló 150 g