Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szent Jakab kagyló vajas morzsával grillezve

Szent Jakab kagyló vajas morzsával grillezve
Szent Jakab kagyló vajas morzsával grillezve
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyaraláskor igyekszem helyi alapanyagokból főzni - ez az étel is így született.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kagylóhúst szedjük ki a héjából, és tisztítsuk meg a barna hártyától. Melegítsünk elő egy serpenyőben olajat, majd a kagylóhús mindkét oldalát süssük 1,5-1,5 percig.
  2. Tegyük vissza a kagylóhúst a héjba, kissé sózzuk meg.
  3. A zsemlemorzsát (vagy az apróra vágott zsemlét) keverjük el az felaprított petrezselyemmel és a finomra reszelt fokhagymával, majd gyúrjuk hozzá a vajat is. Osszuk el a morzsát a kagylók tetején, és grillezzük 5 percig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: 20x20 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 585
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

edan

Mióta szakács: 2012.11.12.
84 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grillezett kagyló, grillezett kagyló petrezselymes morzsával, Szent Jakab kagyló grillezve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

396
kagyló 20 dkg
olívaolaj 1 ek
vaj 3 dkg
zsemlemorzsa 10 dkg
petrezselyem 1 ek
2 csipet
fokhagyma 1 gerezd