Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos karalábéfőzelék

Szezámmagos karalábéfőzelék
Szezámmagos karalábéfőzelék
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a karalábéfőzeléket, de igen ritkán készítek. Most liszt nélkül szerettem volna főzni, ezért tettem bele szezámmagot, amitől nagyon különleges lett.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karalábékat  felkockázzuk, a kókuszolajon megpároljuk, fűszerezzük.
  2. Felöntjük vízzel, ebben puhára pároljuk.
  3. A joghurtot belekeverjük, és az aprított petrezselyemmel még kb. 2 percig rotyogtatjuk.
  4. A megpirított szezámmaggal megszórjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 344
elküldve: 0
receptkönyvben: 132
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lisztmentes karalábéfőzelék, szezámos karalábéfőzelék, joghurtos karalábéfőzelék

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

304
karalábé 4 közepes db
kókuszolaj 2 ek
szezámmag 2 teáskanál
görög joghurt 200 ml
petrezselyem 1 csokor
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 2 csipet
víz 1 dl