Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos rudak Vicától

Szezámmagos rudak Vicától
Szezámmagos rudak Vicától
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szereti a család, hamar elfogy.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat a szezámmag kivételével összegyúrjuk, és hűtőben pihentetjük 2 órát.
  2. Lisztes deszkán kinyújtjuk fél cm vastagra.
  3. Egy tojást összekeverünk, és megkenjük vele a tésztát.
  4. Rászórjuk a szezámmagot jó bőven, derelyevágóval hosszú rudakra vágjuk.
  5. Forró sütőben aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 150 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 860
elküldve: 0
receptkönyvben: 107
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

vica74

Mióta szakács: 2011.12.28.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: desszert
alkalom: szilveszter

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szezámos-sajtos rudacskák, sajtos rúd szezámaggal, sós magos ropogós

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

boribakter
boribakter / boribakter Sat, 2012-08-18 23:22

Itt a "25-ös" sajtos rudam, köszönöm szépen :) Gyerekkorom ízei (csak szezámmag helyett sajttal megszórva) Mentve!

1512
finomliszt 25 dkg
margarin 25 dkg
1 kk
trappista sajt 8 dkg
ecet 1 ek
víz 6 ek
szezámmag 1 ek