Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámos-gombás tészta sertéshússal

Szezámos-gombás tészta sertéshússal
Szezámos-gombás tészta sertéshússal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel nagyon szeretem a japán és kínai ételeket, alapanyagokat, ezért készítettem el ezt a finom tésztás ételt. :) Gyors, egyszerű és nagyon finom. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük. Eközben előkészítjük a hozzávalókat. A gombát megtisztítjuk, és negyedekre, a sertéshúst kockákra vágjuk, a hagymákat felkarikázzuk.
  2. A wokban vagy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd rádobjuk a sertéshúst, kicsit pirítjuk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a chilipelyhet és a fokhagymát. Kicsit még pirítjuk, majd beletesszük a gombát, az újhagymát. Fedővel lefedjük, és kicsit pároljuk. A végén hozzáadjuk a szezámmagot is, és kicsit ezzel is hagyjuk pirulni.
  3. A tésztát leszűrjük, és hozzákeverjük a húsos gombás "raguhoz", és már tálalható is.:)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 610
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DarkCat

Mióta szakács: 2015.07.21.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos metélt, japán tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

722
csiperkegomba 40 dkg
sertéscomb 60 dkg
újhagyma 5 db
napraforgó olaj 4 ek
szójaszósz 4 ek
chilipehely 1 kávéskanál
fokhagyma 2 gerezd
szezámmag 4 ek
kínai tészta 25 dkg