Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szicíliai tészta baconnel és pisztáciával

Szicíliai tészta baconnel és pisztáciával
Szicíliai tészta baconnel és pisztáciával
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szicíliában találkoztam először azzal, hogy egy törvény miatt minden ételnek kell a gluténmentes verzióját is biztosítaniuk az éttermeknek. Nem tudom, ki volt, aki ezt kitalálta, de innen is üdvözlöm! Míg ott voltam, nem ettem szinte mást, csak tésztát, tésztát és tésztát. Ez a pisztáciás- baconös tészta volt az örök favorit, muszáj volt hoznom a helyi termelők pisztáciájából, hogy itthon is elkészíthessem ezt a zseniális ételt.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát az előírások alapján megfőzzük, én al dente szeretem.
  2. Egy magasabb falú serpenyőben megpirítjuk a baconkockákat, hozzáadjuk a durvára darált pisztáciát, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá tejszínt, és besűrítjük.
  3. A tésztát hozzáadjuk 2 evőkanálnyi főzőlével a szószhoz, és kicsit összeforraljuk. Tálaláskor megszórjuk ismét egy kis pisztáciával.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 711
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

baconös tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

610
hosszúmetélt 10 dkg
bacon 10 dkg
pisztácia 3 dkg
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint