Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szilvás-diós szelet

Szilvás-diós szelet
Szilvás-diós szelet
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szilvaszedéssel együtt kb. 40 perc után már süthető is, olyan gyorsan elkészül.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szilvát megmossuk, kimagozzuk és feldaraboljuk.
  2. A szilva kivételével az összes többi hozzávalót csomómentesre keverjük, majd sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe borítjuk, és elsimítjuk.
  3. A felaprított szilvát elosztjuk a tészta tetején, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 124
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: szüret, buli receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

szilvás kevert, diós süti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1308
dió 15 dkg
finomliszt 40 dkg
sütőpor 1 csomag
porcukor 10 dkg
tej 2.5 dl
napraforgó olaj 2.5 dl
tojás 3 db
1 csipet
szilva 40 dkg