Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szilveszteri malacsült Panka80-tól

Szilveszteri malacsült Panka80-tól
Szilveszteri malacsült Panka80-tól
260 perc / előkészület: 20 perc sütés: 240 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám mindig sütött szilveszterkor ilyen isteni pecsenyét. Melegen fenséges, hidegen bármikor...

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajakat, a zöld fűszereket, a sót, borsot és a zúzott fokhagymát összekeverjük.
  2. A húson a bőrt beirdaljuk, minél sűrűbben, annál jobban tud sülni. Ráöntjük a pácot, jól bedörzsöljük vele, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. Másnap elővesszük, és jénaiba vagy ami a legjobb, kacsasütőbe tesszük kevés vízzel felengedve.
  4. A sütőt 150°C- ra kapcsoljuk (gázsütőnél 4-es fok), és lassan 4-5 óra alatt megsütjük. Időnként meglocsolhatjuk kevés sörrel, hogy jó ropogós legyen a bőre.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 747
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Panka80

Mióta szakács: 2014.12.22.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: újév

egyéb elnevezések

ropogós bőrös malacsült, szilveszterei malacpecsenye

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

395
csontos sertéskaraj 1.5 kg
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 4 ek
napraforgó olaj 2 ek
majoranna 1 kk
fekete bors 2 csipet
bazsalikom 0.5 teáskanál
rozmaring 1 szál
4 kávéskanál