Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szívecskés bonbon

Szívecskés bonbon
Szívecskés bonbon
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Első próbálkozásom Valentin napra...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az étcsokoládét vízgőz fölött olvasszuk fel.
  2. Ha felolvadt a csokoládé, ecset segítségével kenjük ki szilikonformát. Tegyük mélyhűtőbe pár percre. Ezt a fázist egyszer ismételjük meg. Ez lesz a bonbonunk burka.
  3. Míg a mélyhűtőben pihen a kikent szilikonforma, a nutellát olvasszuk fel, hogy könnyebb legyen betölteni a bonbonokba.
  4. Kivesszük a mélyhűtőből a formát, megtöltjük 3/4 részig nutellával, nyomunk bele egy mogyorót, majd a maradék olvasztott csokoládéval lezárjuk a "tetejét" (ami a talpa lesz)!
  5. Hűtőben legalább 2 órát dermesztjük. Ízlés szerint másmilyen töltelékkel is megtölthető. Fogyasztás előtt könnyedén kinyomhatóak a bonbonok!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 677
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Timejja9

Mióta szakács: 2013.10.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi gasztroajándék, Valentin-nap
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokiszívek, csokibonbon, nutellás bonbon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

297
étcsokoládé 10 dkg
nutella 2 ek
törökmogyoró 5 dkg