Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szláv csirkemell

Szláv csirkemell
Szláv csirkemell
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon-nagyon régen, valakinek vettem egy receptkönyvet, és mielőtt becsomagoltam volna, átlapoztam. Így akadtam erre a receptre. Szerintem az egyszerűségében van a nagyszerűsége. És CSAK VAJON süssük!!!! Ez adja meg azt az isteni finom ízét.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Rizs, krumpli, most friss salátával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával jó alaposan bedörzsöljük. (ha van rá lehetőségünk, hagyjuk egy kicsit állni)
  3. Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, és ezen szépen megsütjük  a csirkeszeleteket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 29 358
elküldve: 1
receptkönyvben: 333
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Jucci

Mióta szakács: 2011.07.11.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás vajon sült csirkemellfilé

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

365
csirkemell filé 1 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek