Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szójaszószban pácolt csirkemell

Szójaszószban pácolt csirkemell
Szójaszószban pácolt csirkemell
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rákaptunk a csirke és a szójaszósz kombinációjára, és egy zsúfolt nap előtt inkább valami olyat akartam készíteni, amivel másnap már nincs sok gond.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A páchoz

ajánlat

Zöldséges barnarizst készíthetünk hozzá köretnek. Aki szereti, hagymakarikákat is kisüthet hozzá a grillen. (Én is ezt tettem, csak a képhez már nem maradt...)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellből szép szeleteket vágunk, a hagymákat felszeleteljük.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük.
  3. Egy tálba fektetjük a páccal bekent hússzeleteket úgy, hogy minden réteg hús közé teszünk a hagymaszeletekből.
  4. Éjszakára a hűtőbe tesszük, másnap grillen megsütjük.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 929
elküldve: 4
receptkönyvben: 298
elkészítve: 11/18
Facebookon megjelent: -

szakács

szépróza

Mióta szakács: 2010.08.10.
96 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chilis csirke szójaszószban, pácolt csirkemell chilivel, szójaszószos grillezett csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

taranikó
taranikó Mon, 2013-02-11 14:25

Nagyon finom lett, én kettő hagymával csináltam, kisütöttem azokat is, de így sem volt elég, legközelebb még több kell. Köszi a receptet.

szépróza
szépróza / szépróza Mon, 2013-02-11 16:15

örülök, hogy ízlett, és nagyon igazad van: a hagymából sosem elég :-)
én mindig kisütöm őket, kivéve, ha már egy hete a pácban vannak, akkor nyersen is finomak... szerintem legalábbis :-)

480
csirkemell filé 4 db
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 1 dl
szójaszósz 4 ek
chili 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
cukor 1 ek