Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szőlős-diós-sajtos salátatál

Szőlős-diós-sajtos salátatál
Szőlős-diós-sajtos salátatál
villámgyors recept | szponzorált tartalom
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szuper izgalmas saláta szőlővel, dióval, almával, aszalt szilvával, sajttal és egy isteni balzsamos dresszinggel. Vacsora előételeként friss bagettel, vagy csak úgy magában is bárkit levesz a lábáról.

hozzávalók / 4 adag

Saláta

Dresszing

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. Gusztusosan a galambbegysalátára helyezzük a felszeletelt almákat, a felkockázott sajtot, a pirított diót, a szőlőszemeket és az aszalt szilvát.

Dresszing

  1. Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet az olajjal, mézzel, mustárral, sóval és borssal, majd meglocsoljuk vele a kész salátánkat.
  2. Friss pirítóssal tálaljuk. Jó étvágyat!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 951
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
948 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: szüret, húsvét, buli receptek, szilveszter
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

vegyes saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1235
madársaláta 40 dkg
alma 2 közepes db
szőlő 40 dkg
dió 25 dkg
aszalt szilva 20 dkg
ementáli sajt 30 dkg
olívaolaj 1.5 dl
akácméz 1 tk
mustár 1 kávéskanál
balzsamecet 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint