Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szőlős karotta

Szőlős karotta
Szőlős karotta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évekkel ezelőtt a Keleti-pályaudvar szomszédságában létezett egy nagyszerű salátabár. Az ő specialításuk volt ez az egyszerűen elkészíthető vitaminbomba, amelyet kellemesen édeskés-savanykás íze miatt azonnal megszerettem, ezért a mai napig gyakran el is készítem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Frissen sült, natúr húsok, de akár rántott ételek kitűnő kísérője. A hűvös, őszi fátyolfelhős időszakban jól esik egy kis energia és vitamin.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát megpucoljuk, és kis lyukú reszelővel lereszeljük.
  2. Rácsorgatjuk a citrom levét.
  3. Megszórjuk mazsolával.
  4. Lelocsoljuk mézzel, finoman összeforgatjuk.
  5. Fél óra pihenőre hűtőbe tesszük.
  6. Natúr sült husi mellé vagy magában előételként tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
282 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
fogyókúra: AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sárgarépa-saláta, sárgarépaköret, vitaminsaláta, mézes-mazsolás répasaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

242
sárgarépa 8 db
mazsola 4 marék
citromlé 2 citromból nyert
méz 6 ek