Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sztracsatella muffin ahogy Gabó készíti

Sztracsatella muffin ahogy Gabó készíti
Sztracsatella muffin ahogy Gabó készíti
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó móka délután a gyerekekkel a közös sütés. Míg Nóri lányom a krumplipürét készített, Gabó fiam egyedül készítette el ezt a finom muffint! A maga egyszerűségében tökéletes.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Egy pohár tejjel tökéletes uzsonna.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojást a tejjel és az olajjal alaposan összekeverjük.
  2. A liszteket, a cukrot, a pudingport, a sütőport, egy csipet sóval és a csokoládédarabkákkal alaposan keverjük össze.
  3. Az elkészült száraz és folyékony összetevőket gondosan keverjük össze.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 619
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

kga

Mióta szakács: 2008.06.05.
29 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

sztracsatella muffin, vaníliás-csokis muffin, Gabó muffinja

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
finomliszt 8 evőkanál
kukoricaliszt 4 csapott ek
cukor 8 ek
vaníliás pudingpor 0.5 csomag
étcsokoládé 10 dkg
sütőpor 0.5 csomag
tej 2.5 dl
tojás 2 db
napraforgó olaj 0.62 dl
1 csipet