Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szűzcsíkok snidlingmártásban

Szűzcsíkok snidlingmártásban
Szűzcsíkok snidlingmártásban
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hatalmas nagy és szép snidlinget találtam. Nagyon szépen díszítette a konyhapultomat, de gondoltam, már ideje lesz felhasználni. Hát erre jutottam. Egy jó nagy adag snidlingmártás lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Jázminrizzsel vagy sültburgonyával kínáljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szüzet csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
  2. Elkészítjük a snidlingmártást. A vajat felhevítjük, megfuttatjuk rajta a lisztet, felöntjük a forró tejjel, a húslével, és a tejszínnel, folyamatosan habverővel kevergetjük, hogy be ne csomósodjon. Sózzuk, borsozzuk, sűrűsödésig főzzük, a legvégén egy olló segítségével belevagdossuk a snidlinget a mártásba.
  3. A szüzet a felforrósított olívaolajon egy serpenyőben rázva, kevergetve kb. 10 perc alatt megsütjük.
  4. A végén a húst tálaljuk, a mártással leöntjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 468
elküldve: 4
receptkönyvben: 123
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, Atkins diéta, AB0 diéta – 0 vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szűzpecsenye snidlingmártással, tejszínes snidlingmártás szűzpecsenyével, sertésszűz metélőhagymamártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

341
sertésszűz 500 g
snidling 1 csokor
vaj 35 g
finomliszt 35 g
tej 2 dl
főzőtejszín 1 dl
marha alaplé 3 dl
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint