Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szűzérme barna sörrel, hagymával

Szűzérme barna sörrel, hagymával
Szűzérme barna sörrel, hagymával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom, markáns fogás.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Frissen sütött bagettel tálaljuk. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst érmékre szeleteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy serpenyőt nagyon erősen felforrósítunk, beleöntünk 2 evőkanál olajat, és 1 perc alatt gyorsan előpirítjuk a húst (nem sütjük át teljesen). Kiszedjük, félretesszük.
  3. A paradicsompürét, az 1 evőkanál olajat, a félkarikára vágott hagymát beledobjuk a serpenyőbe, és közepes lángon lepirítjuk az egészet.
  4. Hozzányomjuk az összezúzott fokhagymát, megszórjuk a keményítővel, felöntjük a barna sörrel.
  5. Belepakoljuk az elősütött húst, és az egészet addig forraljuk, amíg szép mártásszerű állaga lesz a sörös hagymának, és a hús is teljesen elkészül.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 788
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Pimkie

Mióta szakács: 2012.04.25.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sörös hagymás pecsenye

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

476
sertésszűz 1 db
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
sűrített paradicsom 1 ek
étkezési keményítő 1 csapott ek
barna sör 150 ml
víz 50 ml
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint