Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Taboulé Lakatos Márktól

Taboulé Lakatos Márktól
Taboulé Lakatos Márktól
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az én egyik kedvenc, kiadós őszi-téli salátám, mert egy kis frissességet hoz a konyhába, ráadásul jó kiadós is. Tartalmas, egészséges, és nagyon könnyű elkészíteni, a külön meglepetés pedig az ízekben van, hiszen a kuszkuszt nem főzzük, hanem a zöldségek levében, olívaolajban és citromlében puhul.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat, citromlevet, a sót, borsot és paprikát egy csavaros üvegben rázd össze, vagy egy aprítóban alaposan keverd el.
  2. Az összes zöldséget darabold kb. azonos méretűre, az újhagymát szeleteld fel.
  3. A zöldségeket keverd össze a kuszkusszal, és add hozzá a felaprított ment 3/4-ét is, majd öntsd nyakon az olajos keverékkel. Jól keverd össze, és fedd le műanyag fóliával. Egy éjszakára hagyd a hűtőben, addigra megduzzad a kuszkusz.
  4. Tálalás előtt alaposan keverd át, és add hozzá a maradék friss mentát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 117
elküldve: 1
receptkönyvben: 60
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Lakatos Márk

Mióta szakács: 2017.12.21.
24 recept

egyéb elnevezések

kuszkuszsaláta, tabouleh

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

861
olívaolaj 2 dl
citromlé 3 dl
füstölt pirospaprika 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paradicsom 500 g
uborka 25 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
újhagyma 4 db
menta 6 ek
kuszkusz 400 g