Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tahini-öntetes káposztasaláta

Tahini-öntetes káposztasaláta
Tahini-öntetes káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű saláta, amelyet a tahini-s dresszing különlegessé tesz.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. Az egészet egy edénybe tesszük, megszórjuk a petrezselyemmel.
  2. A joghurtot elkavarjuk tahinivel, az áttört fokhagymával és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük, majd a káposztához kavarjuk.
  3. A salátát kb. 1 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ha szükséges, utána ízesítünk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 084
elküldve: 2
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

káposztasaláta tahinivel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

290
káposzta 350 g
sárgarépa 200 g
petrezselyem 4 ek
görög joghurt 200 g
tahini 3 ek
citromlé 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint