Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos-vaníliás-túrós sütemény recept

hozzászólások (7)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Cink
Vas
Réz
Mangán

TOP Vitaminok

B2 B1 E Folát

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
30.3 g

zsír

Összesen:
27.2 g
Telített zsírsav:
20 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
144 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.7 g
Kalcium:
134 mg
Vas:
252 mg
Magnézium:
31 mg
Foszfor:
369 mg
Kálium:
369 mg
Nátrium:
170 mg
Cink:
325 mg
Réz:
13 mg
Mangán:
10 mg
Szelén:
20 µg

szénhidrát

Összesen:
127.5 g
Összes cukor:
86 g
Élelmi rost :
4 g

víz

Összesen:
360.1 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
Tiamin - B1 vitamin:
31 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
150 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
44 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
148 µg
E vitamin:
3 mg
D vitamin:
1 µg
K vitamin:
5 µg
C vitamin:
3 mg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
121.1 g

zsír

Összesen:
108.8 g
Telített zsírsav:
81 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
8 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
4 g
Koleszterin:
574 mg

ásványi anyagok

Összesen:
6.7 g
Kalcium:
540 mg
Vas:
1006 mg
Magnézium:
119 mg
Foszfor:
1474 mg
Kálium:
1481 mg
Nátrium:
683 mg
Cink:
1304 mg
Réz:
51 mg
Mangán:
41 mg
Szelén:
82 µg

szénhidrát

Összesen:
509.9 g
Összes cukor:
349 g
Élelmi rost :
13 g

víz

Összesen:
1440.4 g

vitaminok

Összesen:
0.8 g
Tiamin - B1 vitamin:
125 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
601 mg
Niacin - B3 vitamin:
6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
177 µg
B12 Vitamin:
1 µg
A vitamin (RAE):
594 µg
E vitamin:
12 mg
D vitamin:
3 µg
K vitamin:
21 µg
C vitamin:
12 mg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
5.2 g

zsír

Összesen:
4.6 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
24 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.3 g
Kalcium:
22 mg
Vas:
43 mg
Magnézium:
5 mg
Foszfor:
62 mg
Kálium:
64 mg
Nátrium:
28 mg
Cink:
55 mg
Réz:
2 mg
Mangán:
2 mg
Szelén:
3 µg

szénhidrát

Összesen:
21.7 g
Összes cukor:
14 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
61.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
5 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
26 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
7 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
25 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
1 µg
C vitamin:
0 mg

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bobkebabka
bobkebabka Wed, 2015-02-04 14:55

Sziasztok!
Egyszerű elkészíteni, és nagyon finom! Ajánlom mindenkinek! Üdv.: Böbe

pecsibori
pecsibori Fri, 2014-05-23 17:44

Igen, felvertem a tejszínt, igaz, nem kaptam Hulala-t, habtejszínnel készítettem , és tettem hozzá egy habfixálót. Igazság szerint folyósabb lett a krém 5 óra hűtő után, mint amikor elkészítettem. De tényleg nagyon finom az íze, és nem fog kárba veszni! Üdv, Bori

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 17:54

Szia! Örülök, hogy azért kanállal megeszitek! Valószínűleg, akkor az volt az oka a folyósabb krémnek, hogy nem a cukrászhabot, azaz a hulalát használtad. Én nagyon szeretem a hulalát, mert még habfixáló nélkül is nem összeeső habot kapok ha felverem. Üdvözlettel:Kinga

pecsibori
pecsibori Fri, 2014-05-23 15:59

Sziasztok! Nekem folyós maradt a túrós krém. Finom, valószínű el is fog fogyni, de kanállal kell enni :)

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 16:21

Szia! Még az jutott az eszembe, hogy a tejszínt felverve forgattad bele? Mert ha nem, az is folyóssá tehette! üdv:Kinga

Gonoszka1
Gonoszka1 / Gonoszka1 Fri, 2014-05-23 16:18

Szia! Nem lehet, hogy túl sok folyadékot tettél hozzá? Mert 4 dl folyadékkal a puding sűrű. A túró sem folyik. Ha hozzátetted a 2 dl tejszínt, akkor pont jó állagúnak kellett volna lennie. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. Mindezek ellenére azért örülök, hogy ízlik! Üdv:Kinga

869
tojás 3 db
finomliszt 9 dkg
cukor 7.5 dkg
narancslé 20 ml
1 csipet
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
tehéntúró 50 dkg
vaníliás pudingpor 1 csomag
őszibarack konzerv 850 g
növényi habtejszín 2 dl
porcukor 6 dkg
cukor 5 dkg
tortazselé 11 g
víz 250 ml