Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bolognais sertéslapocka recept

hozzászólások (7)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Foszfor
Kálium
Cink

TOP Vitaminok

B1 Folát B3 A

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
52.7 g

zsír

Összesen:
48 g
Telített zsírsav:
15 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
21 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
5 g
Koleszterin:
163 mg

ásványi anyagok

Összesen:
3.1 g
Kalcium:
237 mg
Vas:
7 mg
Kálium:
1717 mg
Nátrium:
304 mg
Magnézium:
130 mg
Foszfor:
673 mg
Cink:
6 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
108 µg

szénhidrát

Összesen:
86.9 g
Összes cukor:
17 g
Élelmi rost :
7 g

víz

Összesen:
490.5 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
E vitamin:
3 mg
K vitamin:
26 µg
C vitamin:
51 mg
Tiamin - B1 vitamin:
3 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
17 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
2 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
280 µg
A vitamin (RAE):
812 µg
B12 Vitamin:
1 µg
D vitamin:
3 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 6 adag *

fehérje

Összesen:
316.1 g

zsír

Összesen:
288 g
Telített zsírsav:
97 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
125 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
37 g
Koleszterin:
975 mg

ásványi anyagok

Összesen:
18.5 g
Kalcium:
1423 mg
Vas:
41 mg
Kálium:
10306 mg
Nátrium:
1828 mg
Magnézium:
781 mg
Foszfor:
4041 mg
Cink:
46 mg
Réz:
3 mg
Mangán:
7 mg
Szelén:
646 µg

szénhidrát

Összesen:
521.7 g
Összes cukor:
105 g
Élelmi rost :
46 g

víz

Összesen:
2943 g

vitaminok

Összesen:
0.5 g
E vitamin:
25 mg
K vitamin:
164 µg
C vitamin:
311 mg
Tiamin - B1 vitamin:
14 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
5 mg
Niacin - B3 vitamin:
97 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
16 mg
B6 vitamin:
8 mg
Összes folát:
1681 µg
A vitamin (RAE):
4859 µg
B12 Vitamin:
11 µg
D vitamin:
21 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
7.6 g

zsír

Összesen:
6.9 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
23 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
35 mg
Vas:
0 mg
Kálium:
247 mg
Nátrium:
43 mg
Magnézium:
18 mg
Foszfor:
97 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
15 µg

szénhidrát

Összesen:
12.5 g
Összes cukor:
2 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
70.4 g

vitaminok

Összesen:
0 g
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
3 µg
C vitamin:
7 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
39 µg
A vitamin (RAE):
117 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg
hasonló receptek

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2011-02-09 22:08

Kedves ancika3! Sajnálom, nekem ez bejött, és a paradicsom ami maradt is rajta, nem volt olyan sok, szósznak elment,és az a célja.Nem látszik teljesen a paradicsom sűrűre főtt leve,amit a fűszerek és a hús is szépen sűrített, mert a tészta alá került a tálaláskor.:-) Igazán sajnálom, ha gondolod, akkor csináld meg a saját gondolatod szerint, és tegyél bele 2-3 dl paradicsomot , csak az íze miatt.Akkor biztos ,hogy sikerülni fog.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2011-02-09 20:51

:)))) Nem csodálkozom !

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2011-02-09 20:06

Kedves Éva ! Megcsináltam , de nekem rengeteg paradicsomlé maradt rajta. :((((((pedig fedőt sem raktam rá:(((

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2011-02-07 11:42

Kedves ancika 3! Ha úgy gondolod, hogy sok, természetesen tegyél bele kevesebbet, ahogy az ízléseteknek tetszik.Ez nem fog rontani rajta.A hús magába szívja a paradicsomlevet, és a főzés során is elpárolog, ezért használtam olyan sokat.Jobb az íze, mintha vízzel önteném fel.
Remélem ,tudtam segíteni.Szép napot! Éva-Anyóca

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2011-02-07 11:16

Nem , nem elírás Ő mindenből sokat használ:))

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2011-02-07 11:14

Nem elírás a 3 liter paradicsomlé?Szeretném megcsinálni!

992
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 8 gerezd
vöröshagyma 2 közepes fej
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 4 ek
sárgarépa 3 nagy db
sertéslapocka 1.2 kg
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 1.5 kk
cukor 1 ek
víz 2 dl
paradicsomlé 14 dl
oregánó 4 tk
bazsalikom 4 tk
kagylótészta 50 dkg
napraforgó olaj 2 ek
trappista sajt 10 dkg