Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csalamádé zöldparadicsommal recept

hozzászólások (9)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Nátrium
Kálium
Mangán
Foszfor

TOP Vitaminok

C K Folát B5

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
20.3 g

zsír

Összesen:
2.9 g
Telített zsírsav:
0 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g

ásványi anyagok

Összesen:
24.2 g
Kalcium:
424 mg
Vas:
7 mg
Magnézium:
230 mg
Foszfor:
520 mg
Kálium:
3481 mg
Nátrium:
19553 mg
Cink:
3 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
3 mg
Szelén:
7 µg

szénhidrát

Összesen:
206.8 g
Összes cukor:
161 g
Élelmi rost :
29 g

víz

Összesen:
2125.1 g

vitaminok

Összesen:
0.6 g
C vitamin:
624 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
5 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
335 µg
A vitamin (RAE):
279 µg
E vitamin:
5 mg
K vitamin:
466 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
81.3 g

zsír

Összesen:
11.5 g
Telített zsírsav:
4 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
4 g

ásványi anyagok

Összesen:
96.9 g
Kalcium:
1699 mg
Vas:
32 mg
Magnézium:
914 mg
Foszfor:
2078 mg
Kálium:
13924 mg
Nátrium:
78212 mg
Cink:
12 mg
Réz:
4 mg
Mangán:
11 mg
Szelén:
31 µg

szénhidrát

Összesen:
827.4 g
Összes cukor:
641 g
Élelmi rost :
115 g

víz

Összesen:
8500.4 g

vitaminok

Összesen:
2.6 g
C vitamin:
2495 mg
Tiamin - B1 vitamin:
4 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
3 mg
Niacin - B3 vitamin:
25 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
21 mg
B6 vitamin:
10 mg
Összes folát:
1342 µg
A vitamin (RAE):
1113 µg
E vitamin:
17 mg
K vitamin:
1864 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.8 g

zsír

Összesen:
0.1 g
Telített zsírsav:
0 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.9 g
Kalcium:
16 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
9 mg
Foszfor:
18 mg
Kálium:
131 mg
Nátrium:
736 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
0 µg

szénhidrát

Összesen:
7.8 g
Összes cukor:
5 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
80.2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
24 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
13 µg
A vitamin (RAE):
11 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
17 µg
hasonló receptek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vikica83
Vikica83 Thu, 2016-08-04 21:47

Szia!
Szeretném kipróbálni a recepted! Annyi kérdésem lenne, hogy ebből a mennyiségből kb. hány üveggel (közepes) lesz?
Köszönöm: Viki

Arminusz
Arminusz Tue, 2013-08-13 15:58

Szeretném megkérdezni,hogy télre nem puhulnak fel a zöldségek?Olyan receptet keresek ami megőrzi a ropogós állagot és az üde színt.Üdv: Gabi

Bubiréka
Erika / Bubiréka Fri, 2013-08-16 13:50

Szia!
Nekem még nem puhult meg sosem, pedig minden nyáron elkészítem. Hűvös helyen tartom.
Üdv: Erika

petronela
petronela Wed, 2012-10-17 20:50

Szia!Nem birtam ki varni a telet,meg kostoltam.Nagyon finom,pont olyan amilyenek szeretjuk a savanyusagot.Koszonom a receptet,mindeg igy fogom meg csinalni.Egyszeru es nagyon finom.
Udv Timi

Bubiréka
Erika / Bubiréka Fri, 2012-10-19 17:36

Szia Timi!
Nálunk is ez fogy el mindig először. Örülök, hogy nektek is ízlik.
Üdv: Erika

Bubiréka
Erika / Bubiréka Wed, 2012-10-03 18:21

Szia!
Ha vártál vele egy napot akkor elégnek kell lenni a levének,nekem mindig elég a leve, sőt még marad is. Nem tudom mennyire kevés neked a leve, de próbáld meg hogy csinálsz saláta levet felforralva, kihűtve és azt öntöd rá. Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Erika

petronela
petronela Wed, 2012-10-03 20:05

Koszonom,hogy ilyen hamar valaszoltal.Vartam tobb mint egy napot,de mas zoldseg aranyokat hasznaltam de az ossz timeguk ugyan csak 9 kg volt,es lehet hogy emiatt is egy kicsivel lett kevesebb a levem
udv Timea

Bubiréka
Erika / Bubiréka Thu, 2012-10-04 15:27

Szia!
Mivel más arányokat használtál ezért lehetett kevesebb a leve. Ha kevesebb benne a hagyma, uborka, zöld paradicsom akkor a leve is kevesebb lesz, mivel ezek az összetevők engedik a legtöbb levet a sózás után. De azért remélem így is ízlik a csalamádé.
Üdv: Erika

petronela
petronela Wed, 2012-10-03 17:26

szia!ki probaltam a receptedet az izze jo de a le nem eleg ra ilyenkor mit szoktal csinalni?Ontol meg egy kis vizet ra? Elore is koszonom a faradsagodat hogy valaszolsz.Az izze nagyon jo

894
paprika 2 kg
zöldparadicsom 2 kg
káposzta 2 kg
uborka 2 kg
vöröshagyma 1 kg
cukor 40 dkg
20 dkg
ecet 10 dl
szalicil 1 kávéskanál
borkén 1 kávéskanál