Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyben sült fasírt ahogy Ági készíti recept

hozzászólások (28)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Foszfor
Kálium
Cink

TOP Vitaminok

K B3 C Folát

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
16 g

zsír

Összesen:
9.4 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
3 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
84 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.7 g
Kalcium:
45 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
25 mg
Foszfor:
187 mg
Kálium:
318 mg
Nátrium:
140 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
20 µg

szénhidrát

Összesen:
8.3 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
71.7 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
5 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
48 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
Összes folát:
28 µg
K vitamin:
94 µg
C vitamin:
15 mg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 8 adag *

fehérje

Összesen:
127.8 g

zsír

Összesen:
74.9 g
Telített zsírsav:
23 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
31 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
18 g
Koleszterin:
675 mg

ásványi anyagok

Összesen:
5.7 g
Kalcium:
355 mg
Vas:
12 mg
Magnézium:
195 mg
Foszfor:
1496 mg
Kálium:
2541 mg
Nátrium:
1122 mg
Cink:
11 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
162 µg

szénhidrát

Összesen:
66.7 g
Összes cukor:
9 g
Élelmi rost :
6 g

víz

Összesen:
573.3 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
Tiamin - B1 vitamin:
2 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
36 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
5 mg
B6 vitamin:
3 mg
B12 Vitamin:
3 µg
A vitamin (RAE):
384 µg
E vitamin:
5 mg
D vitamin:
5 µg
Összes folát:
217 µg
K vitamin:
750 µg
C vitamin:
129 mg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
14.5 g

zsír

Összesen:
8.5 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
3 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
77 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.6 g
Kalcium:
41 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
21 mg
Foszfor:
169 mg
Kálium:
288 mg
Nátrium:
127 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
17 µg

szénhidrát

Összesen:
7.6 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
65 g

vitaminok

Összesen:
0 g
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
4 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
44 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
Összes folát:
25 µg
K vitamin:
86 µg
C vitamin:
14 mg

Hozzászólások (28)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Sziszti
Sziszti Thu, 2015-10-01 12:56

Sosem voltam egy nagy fasírtrajongó. Egészen eddig, míg el nem készítettem ezt az egyben sültet. Most is éppen sül, immár harmadjára. Nagyon finom! Köszönöm :)

b-n
b-n Tue, 2015-01-13 13:06

Frissen, de kihűlve is nagyon finom! Tegnap, ma ezt ettük salátával.

agnes.orban.378
agnes.orban.378 Sat, 2014-11-01 11:48

Ugy gondoltam, most már épp itt az ideje,hogy megdicsérjem ezt a fasírtot, már többször elkészítettem és nagyon finom.... köszi a receptet

Kat117
Kat117 Wed, 2014-03-05 23:12

Sajna nekem sohasem sikerul ilyen szepre... a kulso altalaban szaraz lesz a belseje pedig marad hus szinu, nem pedig olyan gyonyoru mint a kepen... mit rontok el?

Konyhán innen - kerten túl
Ági78 / Konyhán innen - kerten túl Thu, 2014-03-06 19:33

Hűha... hát ez jó kérdés. Lehet hogy meg kellene próbálni kicsit alacsonyabb hőfokon sütni míg rajta van a fólia; bár igaz, így tovább tart az elkészítés, de tuti nem lesz nyers a közepe. Nincs két egyforma sütő, lehet, hogy a tiéd erősebb. Akár 10-20 °C (vagy még több) eltérés is lehet két sütő sütési hőmérséklete között; hiába ugyanaz a beállítás. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Ági

185
darált sertéshús 50 dkg
tojás 2 db
kenyér 2 szelet
fokhagyma 3 gerezd
paprika 1 db
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 1 ek
napraforgó olaj 1 ek