Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás máj vajban párolt zöldségkörettel recept

hozzászólások (5)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Vas
Foszfor
Cink

TOP Vitaminok

B12 A Folát B2

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
20.6 g

zsír

Összesen:
7.7 g
Telített zsírsav:
3 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
351 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.1 g
Kalcium:
43 mg
Vas:
10 mg
Magnézium:
46 mg
Foszfor:
366 mg
Kálium:
478 mg
Nátrium:
119 mg
Cink:
3 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
55 µg

szénhidrát

Összesen:
16.6 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
4 g

víz

Összesen:
175.2 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
30 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
11 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
6 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
620 µg
B12 Vitamin:
17 µg
A vitamin (RAE):
3569 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 5 adag *

fehérje

Összesen:
103.1 g

zsír

Összesen:
38.3 g
Telített zsírsav:
15 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
9 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
8 g
Koleszterin:
1755 mg

ásványi anyagok

Összesen:
5.3 g
Kalcium:
211 mg
Vas:
50 mg
Magnézium:
226 mg
Foszfor:
1828 mg
Kálium:
2387 mg
Nátrium:
597 mg
Cink:
15 mg
Réz:
2 mg
Mangán:
2 mg
Szelén:
277 µg

szénhidrát

Összesen:
83.1 g
Összes cukor:
3 g
Élelmi rost :
21 g

víz

Összesen:
876.1 g

vitaminok

Összesen:
0.3 g
C vitamin:
152 mg
Tiamin - B1 vitamin:
3 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
9 mg
Niacin - B3 vitamin:
55 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
32 mg
B6 vitamin:
4 mg
Összes folát:
3101 µg
B12 Vitamin:
83 µg
A vitamin (RAE):
17846 µg
E vitamin:
4 mg
K vitamin:
1 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
9.2 g

zsír

Összesen:
3.4 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
1 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1 g
Koleszterin:
157 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.5 g
Kalcium:
19 mg
Vas:
4 mg
Magnézium:
20 mg
Foszfor:
163 mg
Kálium:
214 mg
Nátrium:
53 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
24 µg

szénhidrát

Összesen:
7.4 g
Összes cukor:
0 g
Élelmi rost :
2 g

víz

Összesen:
78.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
14 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
5 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
3 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
277 µg
B12 Vitamin:
7 µg
A vitamin (RAE):
1595 µg
E vitamin:
0 mg
K vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Marques.me
Marques.me Mon, 2020-02-17 13:01

basszus igazad van:) írhattad volna, hogy ezt csak egy valódi analfabéta nézhette be, mea culpa!

Marques.me
Marques.me Sun, 2020-02-16 22:51

Ennél nagyon butaságot rég olvastam, ha a hagymát nem dinszteljuk meg rendesen, a májjal már nem fog megpuhulni, hiszen a májat csak rövid ideig kell sütni és az alatt ropogós marad a hagyma, még fedő alatt is! ezt a receptet csak egy konyhai analfabéta írhatta le

gjucci
gjucci / gjucci Mon, 2020-02-17 11:17

Kedves Hozzászóló!
Ha figyelmesebben olvastad volna el a receptet akkor észre vetted volna, hogy úgy kezdődik, hogy meg kell párolni a hagymát. Mindazonáltal köszönöm, hogy meg nézted a receptemet. Még egy észrevétel, szerintem nem vagy éttermi kritikus, ezért a véleményed se legyen olyan stílusban mintha annak képzelnéd magad. Üdvözlettel,: gjucci

214
csirkemáj 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
zöldségkeverék 50 dkg
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint