Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Az idén nyáron Bécsben járva nem hagyhattam ki az igazi Wiener Schnitzelt sem. Ahhoz pedig burgonya saláta dukál. A Fiegelmüllernél kb. így készült, ahogy a receptedben szerepel. Isteni finom. Én emellett tettem le a voksom.
Kedves György! Pontosan, ahogy írod, én is egy bécsi Wiener Schnitzel ebéd után döntöttem el (ha ott járok több helyen is kipróbálom, vannak kihagyhatatlanok, mint a Fiegelmüller), hogy elkészítem. A receptet nem ismertem, csak az íz után mentem, és szerintem elég jól sikerült leképeznem. Nagyon örülök, hogy ízlett!!! Üdv, Gréti
Szerintem mások az arányok, az ecet típusa, illetve nincs benne citromlé...de valószínűleg azért hasonlítanak, mert így készítik Ausztriában is...a lényeg, hogy házi alapléből készüljön, ne kockából, akkor szuper finom lesz. G
nekem az 5 dl alaplé soknak tűnt, úgyhogy visszakanalaztam kb 2,5 decit, holnap kóstoljuk... én tettem hozzá snidlinget meg sonkakockákat, én így ismerem :)
érdekes, nálam magába szippantja az alaplé felét legalább a krumpli...
ha most öntötted rá, akkor holnap majd meglátod, hogy kell-e még pluszba.
minél több hagymával az igazi, a snidling beleillik a koncepcióba. sonkával még nem kóstoltam, de majd kipróbálom, köszi, G
Valamikor Ausztriában már kóstoltam egyszer ezt a salátát, és azóta kerestem azt az ízvilágot. Hála Neked, most megtaláltam. Alaplé hiányában leveskockából készítettem el, de ez nem volt érezhető. Köszönöm, hogy feltetted!
Nagyon szívesen! A borjú bécsihez, szerintem ez a saláta passzol. Ezt nem azért gondolom, mert az osztrákok ezzel tálalják, hanem saját tapasztalat alapján, már sok féle körettel kipróbáltam és így ízlik a legjobban. Üdv, Gréti
Szia Veronika! Én most két-három napig ezt ettem, mert elég nagy adagot csináltam belőle. Hát, nem sikerült megunnom, az biztos.
Ha Te is nagyobb adagot készítesz, akkor a hagymából kell egy kis utánpótlás bele. Szeretem, ha tényleg érződik benne az íze, nem csak úszkál a tetején. Üdv, Gréti
Hozzászólások (16)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. október 8-án kiemeltük cikkünkben: 10 recept a múlt hét legnagyobb kedvenceiből
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2018.10.05. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu
Gratulálok! :))) De úgy eltűnt a színről, már reggelre, hogy ihaj! :)))
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2018.08.31. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2018.02.22. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Az idén nyáron Bécsben járva nem hagyhattam ki az igazi Wiener Schnitzelt sem. Ahhoz pedig burgonya saláta dukál. A Fiegelmüllernél kb. így készült, ahogy a receptedben szerepel. Isteni finom. Én emellett tettem le a voksom.
Kedves György! Pontosan, ahogy írod, én is egy bécsi Wiener Schnitzel ebéd után döntöttem el (ha ott járok több helyen is kipróbálom, vannak kihagyhatatlanok, mint a Fiegelmüller), hogy elkészítem. A receptet nem ismertem, csak az íz után mentem, és szerintem elég jól sikerült leképeznem. Nagyon örülök, hogy ízlett!!! Üdv, Gréti
Jé, hogy hasonlítanak!!!
http://www.nosalty.hu/recept/becsi-burgonyasalata
Szerintem mások az arányok, az ecet típusa, illetve nincs benne citromlé...de valószínűleg azért hasonlítanak, mert így készítik Ausztriában is...a lényeg, hogy házi alapléből készüljön, ne kockából, akkor szuper finom lesz. G
nekem az 5 dl alaplé soknak tűnt, úgyhogy visszakanalaztam kb 2,5 decit, holnap kóstoljuk... én tettem hozzá snidlinget meg sonkakockákat, én így ismerem :)
érdekes, nálam magába szippantja az alaplé felét legalább a krumpli...
ha most öntötted rá, akkor holnap majd meglátod, hogy kell-e még pluszba.
minél több hagymával az igazi, a snidling beleillik a koncepcióba. sonkával még nem kóstoltam, de majd kipróbálom, köszi, G
Valamikor Ausztriában már kóstoltam egyszer ezt a salátát, és azóta kerestem azt az ízvilágot. Hála Neked, most megtaláltam. Alaplé hiányában leveskockából készítettem el, de ez nem volt érezhető. Köszönöm, hogy feltetted!
Nagyon szívesen! A borjú bécsihez, szerintem ez a saláta passzol. Ezt nem azért gondolom, mert az osztrákok ezzel tálalják, hanem saját tapasztalat alapján, már sok féle körettel kipróbáltam és így ízlik a legjobban. Üdv, Gréti
Kedves Greti! Nagyon tetszik a recepted, elmentettem, es feltetlenul el is fogom kesziteni, ahogy csak sor kerul ra. Koszonom szepen, udv. Veronika
Szia Veronika! Én most két-három napig ezt ettem, mert elég nagy adagot csináltam belőle. Hát, nem sikerült megunnom, az biztos.
Ha Te is nagyobb adagot készítesz, akkor a hagymából kell egy kis utánpótlás bele. Szeretem, ha tényleg érződik benne az íze, nem csak úszkál a tetején. Üdv, Gréti