Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános bundában sült csirkemell recept

hozzászólások (10)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Szelén
Foszfor
Kálium
Kalcium

TOP Vitaminok

B3 B6 B5 B12

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
72.1 g

zsír

Összesen:
19.5 g
Telített zsírsav:
6 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
6 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
2 g
Koleszterin:
267 mg

ásványi anyagok

Összesen:
3.3 g
Kalcium:
391 mg
Vas:
3 mg
Magnézium:
119 mg
Foszfor:
847 mg
Kálium:
1105 mg
Nátrium:
818 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
111 µg

szénhidrát

Összesen:
41.5 g
Összes cukor:
1 g
Élelmi rost :
2 g

víz

Összesen:
220.9 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
3 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
27 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
4 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
54 µg
B12 Vitamin:
1 µg
A vitamin (RAE):
114 µg
E vitamin:
1 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
3 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
288.6 g

zsír

Összesen:
78.1 g
Telített zsírsav:
27 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
26 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
15 g
Koleszterin:
1068 mg

ásványi anyagok

Összesen:
13.1 g
Kalcium:
1561 mg
Vas:
13 mg
Magnézium:
475 mg
Foszfor:
3384 mg
Kálium:
4422 mg
Nátrium:
3273 mg
Cink:
14 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
446 µg

szénhidrát

Összesen:
165.9 g
Összes cukor:
4 g
Élelmi rost :
12 g

víz

Összesen:
883.6 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
C vitamin:
12 mg
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
111 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
16 mg
B6 vitamin:
7 mg
Összes folát:
218 µg
B12 Vitamin:
4 µg
A vitamin (RAE):
453 µg
E vitamin:
6 mg
D vitamin:
4 µg
K vitamin:
10 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
20 g

zsír

Összesen:
5.4 g
Telített zsírsav:
1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0 g
Koleszterin:
74 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.9 g
Kalcium:
107 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
32 mg
Foszfor:
234 mg
Kálium:
306 mg
Nátrium:
226 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
31 µg

szénhidrát

Összesen:
11.5 g
Összes cukor:
0 g
Élelmi rost :
0 g

víz

Összesen:
61.2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
1 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
7 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
1 mg
Összes folát:
15 µg
B12 Vitamin:
0 µg
A vitamin (RAE):
31 µg
E vitamin:
0 mg
D vitamin:
0 µg
K vitamin:
0 µg

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eleniel
Eleniel Sat, 2016-05-07 11:11

Én karajból készítettem, és ügyetlen félkezdőként is teljesen jól boldogultam én is a bundával (éltem az ásványvizes tippel is), a végeredmény pedig osztatlan sikert aratott, szuper állagú lett a hús és a bunda is, köszönöm szépen a receptet! :)

libaláb
libaláb Thu, 2013-08-01 22:14

Elkészítettem, bár nagyon tartottam a végeredménytől, mert egyszer már csúnyán rá...fáztam egy ilyen tepsiben sült rántott hús receptre, de olyan szép ez a kép, hogy gondoltam még egyszer, utoljára kipróbálok ilyesmit, hátha.. pulykamellből csináltam, mert csak az volt itthon és megszórtam rendesen vajforgáccsal, mégis félve haraptam bele. Hát ódákat tudnék zengeni, nagyon finom, nagyon különleges, a bundája egyben maradt, nem tapadt le, a hús omlós és puha, legközelebb, ha vendégeink jönnek, okvetlenül ezzel szeretném majd elkápráztatni őket, szuper ez a recept, egyszerű, finom és mutatós, nagyon "egyben van" =)

szilibea
A kis gasztronauta / szilibea Mon, 2013-08-05 11:23

Nagyon nagy örömmel olvastam ezeket a sorokat, köszönöm szépen!
Szívből örülök, hogy ennyire tetszett a recept!
Szép napot,
Üdv:
Bea

648
csirkemell filé 100 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 tk
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
parmezán sajt 10 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
tökmag 1 ek
napraforgómag 1 ek
szezámmag 2 ek