Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párolt lilakáposzta recept

hozzászólások (26)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Kalcium
Vas
Foszfor

TOP Vitaminok

C K E Folát

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
1.9 g

zsír

Összesen:
25.2 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
16 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
7 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.5 g
Kalcium:
60 mg
Vas:
1 mg
Magnézium:
21 mg
Foszfor:
41 mg
Kálium:
331 mg
Nátrium:
36 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
1 µg

szénhidrát

Összesen:
24.2 g
Összes cukor:
18 g
Élelmi rost :
3 g

víz

Összesen:
148.4 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
79 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
1 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
25 µg
A vitamin (RAE):
75 µg
E vitamin:
4 mg
K vitamin:
69 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 6 adag *

fehérje

Összesen:
11.7 g

zsír

Összesen:
151.4 g
Telített zsírsav:
11 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
95 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
43 g

ásványi anyagok

Összesen:
3 g
Kalcium:
363 mg
Vas:
6 mg
Magnézium:
130 mg
Foszfor:
243 mg
Kálium:
1987 mg
Nátrium:
217 mg
Cink:
2 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
2 mg
Szelén:
5 µg

szénhidrát

Összesen:
145.2 g
Összes cukor:
112 g
Élelmi rost :
17 g

víz

Összesen:
890.5 g

vitaminok

Összesen:
0.5 g
C vitamin:
471 mg
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
1 mg
Niacin - B3 vitamin:
3 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
1 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
152 µg
A vitamin (RAE):
448 µg
E vitamin:
27 mg
K vitamin:
413 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
0.8 g

zsír

Összesen:
10.7 g
Telített zsírsav:
1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
7 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
3 g

ásványi anyagok

Összesen:
0.2 g
Kalcium:
25 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
9 mg
Foszfor:
17 mg
Kálium:
140 mg
Nátrium:
15 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
0 µg

szénhidrát

Összesen:
10.2 g
Összes cukor:
8 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
62.7 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
33 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
11 µg
A vitamin (RAE):
32 µg
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
30 µg

Hozzászólások (26)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Mon, 2016-12-26 03:01

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2016.12.25. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2016-11-04 03:02

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2016.11.03. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Carlsdóttir
Carlsdóttir Thu, 2016-10-27 13:02

Feltem, hogy bena leszek, de nagyon jol sikerult :D koszonom a receptet!
Bar en olaj helyett vajjal csinaltam, mert nem tartok itthon olajat :D de igy is finom :)
Agi

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sat, 2015-12-26 03:03

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.12.25. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Nosalty.hu
Nosalty.hu Fri, 2015-12-25 03:03

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.12.24. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

MolnarE
MolnarE Mon, 2015-02-23 19:12

Nagyon finom! A ferjemnek is izlett, ami nagy szo, mert rettenetesen valogatos :)

u.bridge
bridge / u.bridge Tue, 2013-05-28 15:37

Kedves Vicikó!
Nagyon fincsi lett! Egy kicsit megrémültem, amikor a karamellizálódó cukor kemény darabokban összeállt a káposztában, de a végére elolvadt és isteni finom lett! A kakukkfüves-narancsos kacsa mellett meg pláne... Köszi a receptet :)
Üdv, bridge

hajni-bajni
hajni-bajni Sun, 2013-02-10 21:27

Nagyon finom. :D Főleg azért kedvelem mert nem szeretek ecetet használni. Igaz az egy citrom helyett három levét facsartam bele.

vicikó
Vicikó / vicikó Mon, 2013-02-11 14:10

Örülök, hogy ízlett!
Természetesen a citrom mennyisége ízlés szerint adagolható. És függ a milyenségétől is :-)

Üdv:-) Vici

vicikó
Vicikó / vicikó Fri, 2012-09-21 21:13

Szia sziszo88!

A káposzta, úgy általában nagyon jól tűri a fagyasztást, így ezt is, készen, beteheted a mélyhűtőbe.

Üdv: Vici

hinta6
hinta6 Sat, 2011-12-24 18:57

Isteni finom lett,azóta is rájárok(holnapra nem is marad). :) Köszi a receptet!!!

Zsuzsóci
Zsuzsóci / Zsuzsóci Tue, 2011-11-22 21:33

Elkészítettem a recept alapján,igazán finom,ízletes és valóban zamatosabb így,hogy nem sóztam be előtte-köszönöm:))

vicikó
Vicikó / vicikó Wed, 2011-11-23 11:21

Kedves Zsuzsóci!
Örülök, hogy ízlett.... :-)
Már nagyon készülődik a babfőzeléked az asztalunkra! ;-))
Jelentkezem, ha megettük.
Üdv. Vici

336
vöröskáposzta 1 kg
cukor 8 ek
repceolaj 150 ml
őrölt fűszerkömény 2 teáskanál
0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert
száraz vörösbor 150 ml