Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta Katicabogaramtól recept

hozzászólások (8)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Szelén
Mangán
Kálium

TOP Vitaminok

A K E Folát

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
16.4 g

zsír

Összesen:
67.6 g
Telített zsírsav:
11 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
18 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
19 g
Koleszterin:
125 mg

ásványi anyagok

Összesen:
1.7 g
Kalcium:
243 mg
Vas:
2 mg
Magnézium:
61 mg
Foszfor:
429 mg
Kálium:
661 mg
Nátrium:
308 mg
Cink:
1 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
1 mg
Szelén:
28 µg

szénhidrát

Összesen:
101.2 g
Összes cukor:
52 g
Élelmi rost :
6 g

víz

Összesen:
170.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
10 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
72 µg
A vitamin (RAE):
1648 µg
E vitamin:
5 mg
K vitamin:
59 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
1 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 6 adag *

fehérje

Összesen:
98.2 g

zsír

Összesen:
405.6 g
Telített zsírsav:
66 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
116 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
114 g
Koleszterin:
750 mg

ásványi anyagok

Összesen:
10.2 g
Kalcium:
1460 mg
Vas:
14 mg
Magnézium:
368 mg
Foszfor:
2573 mg
Kálium:
3947 mg
Nátrium:
1853 mg
Cink:
9 mg
Réz:
2 mg
Mangán:
6 mg
Szelén:
168 µg

szénhidrát

Összesen:
607.3 g
Összes cukor:
318 g
Élelmi rost :
41 g

víz

Összesen:
1021.8 g

vitaminok

Összesen:
0.1 g
C vitamin:
63 mg
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
14 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
7 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
441 µg
A vitamin (RAE):
9888 µg
E vitamin:
32 mg
K vitamin:
356 µg
B12 Vitamin:
2 µg
D vitamin:
4 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
4.1 g

zsír

Összesen:
16.7 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
4 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
5 g
Koleszterin:
31 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.4 g
Kalcium:
58 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
15 mg
Foszfor:
106 mg
Kálium:
163 mg
Nátrium:
75 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
6 µg

szénhidrát

Összesen:
25.1 g
Összes cukor:
12 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
42.2 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
0 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
18 µg
A vitamin (RAE):
408 µg
E vitamin:
1 mg
K vitamin:
15 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kalap
Kalap Thu, 2014-05-01 10:39

Nekem nagyszerűen sikerült, köszönöm szépen :) Tovább sült mint egy óra mert a jó régi gázsütőben nem mertem túl magasra venni a hőfokot, de "Tűpróbáig" sütöttem. Pont azt imádom a répatortában hogy nem száraz ^^ Még egyszer köszönöm a receptet!

k-zsuzsa
k-zsuzsa Tue, 2014-03-25 10:43

Nem sikerült sajnos, nem sült meg. A receptet követtem, hőfok stimmelt, de kívül kéreg sült rá, belül meg nyers maradt. Mi a titok? Köszi: Zsu

Katicabogaram
Katicabogaram / Katicabogaram Tue, 2014-03-25 10:46

Nem tudom mi lehet a baj, tűpróbáig kell sütni és hagyni kell kihűlni. Ha kihűlt, akkor nem lesz olyan, mintha belül nyers lenne. A sok répa miatt nem lesz olyan a tésztája, mint egy piskótáé. Próbáld meg lejjebb venni a hőfokot és tovább sütni. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Üdv.: Bogi

k-zsuzsa
k-zsuzsa Tue, 2014-03-25 10:50

Szúrkáltam én meg minden, úgy durván 1,5 órát volt a sütőben. Erre gondoltam én is, hogy reggelre talán jobb lesz, de sajna nem, ma reggel is ugyanolyan pasztás volt belül. Na majd még prróbálkozom :) Köszi!

Gretita
Gretita Wed, 2014-04-02 17:11

még melegen nekem is olyasmi érzésem volt, hogy nyers, de lehűtve isteni! és nem nyers szerintem, csak nem lesz olyan átlag-piskótás "buborékosra" sült állaga belül...

Gretita
Gretita Mon, 2014-03-10 21:44

Még hűl a piskóta, a krém már kész, az illatok fenségesek..... Szüleim folyton azt kérdezgetik, mikor ehetünk már?! :D Köszi a receptet!

1058
sárgarépa 1 kg
finomliszt 2 bögre
margarin 25 dkg
tojás 4 db
cukor 1 bögre
vaníliás cukor 1 csomag
sütőpor 1 csomag
narancshéj 1 narancsból nyert
fahéj 2 kávéskanál
mascarpone 25 dkg
porcukor 3 ek
vaníliás cukor 1 csomag
vaj 1 ek
dió 10 dkg